Logo
Logo
Logo
Logo

Премахнете неприятните миризми и освежете пространството!

Премахнете неприятните миризми и освежете пространството!

Yellow Flower
Yellow Flower
Yellow Flower

Чистотата е повече от визуална - тя е мултисензорна. Задържащите се миризми влияят на чистотата на пространството, дори ако то изглежда чисто. Борбата с неприятните миризми е от решаващо значение за наистина чиста, здравословна и приятна среда.

👃 Причини за миризмите:
Често срещани виновници са храна, домашни любимци, застоял въздух, дим, мухъл и канализация. Те могат да се крият в системите за отопление, вентилация и климатизация, тъканите и вентилационните отвори. Търговските почистващи фирми, като нас от Crystal Service, предлагат цялостни решения.

🌿 Съвети за неутрализиране на миризмите:

-Натурални дезодоранти: Използвайте сода за хляб, активен въглен и оцет, за да абсорбирате и неутрализирате миризмите. Поставете ги на стратегически места и ги подменяйте всеки месец.

-Поддържане на въздушния филтър: Редовно почиствайте или сменяйте въздушните филтри, за да предотвратите появата на миризми и да поддържате качеството на въздуха.

-Изхвърляйте отпадъците правилно: Избягвайте гниенето на храна, като я изхвърляте в отделен контейнер за компост.

-Хигиена на кофите за боклук: Измивайте редовно кофите за боклук, използвайте подложки и поръсвайте сода за хляб, за да предотвратите натрупването на миризми.

-Забрана за пушене на закрито: Създайте места за пушене на открито, за да предотвратите проникването на миризми в помещенията.

-Грижа за тапицерията: Почиствайте и дезинфекцирайте редовно повърхностите на тъканите, за да премахнете задържаните миризми.

-Хигиена на домашните любимци: Къпете домашните си любимци, почиствайте техните вещи и прахосмукирайте редовно, за да сведете до минимум свързаните с тях миризми.

Като се справяте проактивно с неприятните миризми, създайте свежо и привлекателно пространство за всички. Възползвайте се от тези съвети, за да прогоните нежеланите миризми и да се насладите на чиста среда, в която наистина се чувствате като у дома или на работа. Не забравяйте, че пространство без неприятни миризми допринася за по-здравословни и приятни преживявания за всички!

Работно време

Работно време

09:00 - 18:00 часа

09:00 - 18:00 часа

Понеделник - Петък

Понеделник - Петък

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Абонирайте се за нашия бюлетин!